Crescenți De Ciuperci Și Ceapă

Crescenți De Ciuperci Și Ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați crescentele de ciuperci și ceapă. Această rețetă servește 8. O porție conține 180 de calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci portobello pentru copii, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Semilune De Ceapă, Crescente De Ciuperci, și Semilune De Ceapă Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Adăugați ciupercile și ceapa; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se inmoaie. Reduceți focul la mediu-mic; gătiți și amestecați 10-12 minute sau până când ceapa devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Se ia de pe foc; se amestecă parmezanul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
5
Desfaceți aluatul semilună; separați în triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Așezați 1 lingură de amestec de ciuperci la capătul larg al fiecărui triunghi; se acoperă cu 1 lingură de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
CiuperciCiuperci
7
Rulați și sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Loc 2 în. în afară pe o foaie de copt unsă, cu fața în jos; curba se termină pentru a forma o semilună. Topiți untul rămas; periați deasupra blaturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți 10-12 minute sau până se rumenesc. Puneți la frigider resturile.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista