Crescenți De Alune
Alunele crescente necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 60. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 89 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Dacă aveți unt, zahăr de cofetari, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată, Prajiturele cu alune Brownie cu unt de alune, și Sandvișuri cu înghețată de alune fără lapte, cu prăjituri de alune fără cereale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, unt de cremă, zahăr până la lumină și pufos. Bate în vanilie. Adăugați treptat făină și amestecați bine. Se amestecă nucile. Acoperiți și refrigerați timp de 2 ore sau până când este ușor de manevrat.
Formați aluatul cu lingurițe în 2-in. rulouri. Formați-vă în crescenți.
Loc 2 în. în afară de foile de copt negrease.
Coaceți la 350 de minute timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 2 minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă. Praf cu zahăr de cofetărie.