Creole Negrese

Creole Negrese
Creole negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 544 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, pene de cacao, făină nealbită și alte câteva ingrediente, o puteți face. 196 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dulce & sărat negrese: ciocolata neagra Fudge negrese cu Dulce de Leche, Brownies Tahini fără cereale (cele mai bune brownies pe care le-am mâncat vreodată!), și Un Pan Brownies (Triple-Ciocolată Fudge Brownies).

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de F. Ungeți ușor o tigaie de 9 x 13 x 2 inci și tapetați cu pergament, permițând capetelor hârtiei să atârne peste două margini opuse ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Pentru a face brownies: puneți un castron mare rezistent la căldură peste o cratiță cu apă abia fierbinte (nu lăsați fundul vasului să atingă apa), adăugați untul și ciocolata și amestecați frecvent până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți vasul de pe foc, adăugați zahărul, sarea și vanilia și amestecați până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
5
Adăugați făina și amestecați până când aluatul este neted, 2 până la 3 minute. Se amestecă penițele de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penițe De CacaoPenițe De Cacao
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace timp de 20 până la 22 de minute. Când brownies-urile sunt terminate, se va forma o ușoară fisură în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați brownies-urile să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
1
Combinați smântâna, untul, zahărul și sarea într-un castron mare rezistent la căldură, puneți-l peste o cratiță cu apă abia fierbinte (nu lăsați fundul vasului să atingă apa) și amestecați până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ciocolata și amestecați până când ciocolata s-a topit și amestecul este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3
Scoateți vasul de pe foc, adăugați cafeaua și vanilia și amestecați până se omogenizează. Ganache - ul se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pentru a termina brownies-urile: inversați brownies-urile pe o foaie de copt și îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Se toarnă ganache-ul îngroșat peste brownies, întinzându-l uniform cu o spatulă sau un cuțit de unt într-un strat gros deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Lăsați brownies-urile să stea până când ganache-ul este complet setat și presărați cu fleur de sel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
7
Tăiați în pătrate. Brownies - urile se vor păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista