Cremă de varză de Bruxelles gratinată cu brânză albastră
Gratinul cremos de varză de Bruxelles cu brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 432 calorii, 19g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de smântână, varză de Bruxelles, muștar de cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cremă De Varză De Bruxelles Gratinată, Cremă De Varză De Bruxelles Gratinată, și Cremă brânză varză de Bruxelles gratinată.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor la 350 de grade Fahrenheit și aduceți o oală medie cu apă sărată la fiert.
Ungeți un vas de copt puțin adânc și lăsați-l deoparte.
Adăugați varza de Bruxelles în apă, readuceți la fierbere și gătiți timp de 3 minute.
Scurgeți, uscați bine și aranjați mugurii în vasul de copt cu unt. Zdrobiți brânza albastră peste muguri.
Într-un castron mic, amestecați împreună smântâna, laptele și muștarul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de smântână peste burlane, se acoperă cu parmezan și se transferă la cuptor.
Coaceți până când crema clocotește și blatul a început să se rumenească, 20-25 de minute. Se lasă să se răcească câteva minute înainte de servire.