Cremă de supă de usturoi
Crema de supă de usturoi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 372 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o supă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, piper, bulion de pui cu piele grasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ciorba de usturoi Gratin nr. 6 (crema de ciorba de usturoi), Cremă de varză de Bruxelles supă de usturoi prăjită, și Supă De Mazăre De Primăvară, Crutoane De Usturoi, Cremă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mediu-mic, topiți untul.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul și amestecați frecvent până când legumele sunt foarte moi, dar nu se rumenesc, aproximativ 15 minute. Se amestecă făina și se fierbe 2 minute, amestecând constant.
Adăugați cartofi tăiați cubulețe și bulion de pui și amestecați la foc mediu-mare până la fierbere; reduceți focul și fierbeți până când bucățile de cartofi sunt foarte fragede când sunt străpunse, aproximativ 20 de minute.
Adăugați jumătate și jumătate și amestecați până când este fierbinte.
Adăugați piper alb și sare după gust.