Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema de praz și supa de cartofi. Această rețetă face 6 porții cu 192 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, arpagic, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de cartofi și supă de praz, Cremă de cartofi și supă de praz, și Cremă de napi, cartofi și supă de praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare grea, aduceți prazul, cartofii, apa și sarea la fiert la foc mare. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 până la 30 de minute până când legumele sunt fragede. Corectați condimentul, după gust și piureul cu un blender de imersie portabil sau în loturi într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Bateti in crema si reincalziti inainte de servire. Completați fiecare porție cu o păpușă de creme fraiche și stropiți cu arpagic proaspăt.