Cremă De Ovăz
Făina de ovăz cremoasă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 286 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, băț de scorțișoară, caise și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cremoase Cu Fulgi De Ovăz, Cremă De Nucă De Cocos Matchan Fulgi De Ovăz, și Cremă De Ovăz De Afine De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați caisele într-un castron mic cu apă fierbinte pentru a acoperi și lăsați să stea 5 minute sau până se îngroașă.
Gatiti laptele, urmatoarele 4 ingrediente si 2 cani de apa intr-o cratita grea de nonaluminiu la foc mediu, amestecand des, 5-6 minute sau doar pana cand apar bule (nu fierbeti).
Se ia de pe foc; îndepărtați bățul de scorțișoară și cuișoarele cu o lingură cu fante și aruncați.
Se amestecă ovăzul. Gatiti la foc mic, amestecand des, 30 de minute sau pana cand se face. Se acoperă cu caise și se servește imediat.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit oțelul McCann-
Tăiați Fulgi De Ovăz Irlandezi.
Cereale cremoase de grâu: înlocuiți 3/4 cană de gătit rapid nefiert (2 1/2 minute) cereale cremoase de grâu pentru 1 cană de ovăz irlandez. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, reducând timpul de gătire în Pasul 3 până la 3 până la 5 minute sau până când ați terminat. Notă: numai în scopuri de testare, am folosit cremă de grâu originală (2 1/2 minute). Per portie: calorii 253; grăsime 5g (sat 8G, mono 4G, poli 1g); proteine 9g; Carb 6g; fibre 4G; Chol 5mg; fier 1mg; sodiu 191mg; Calc 179mg