Cremă De Mure De Vară

Cremă De Mure De Vară
Vara BlackBerry Custards ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 89 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 168 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, extract de vanillan, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cremă De Mure De Vară, Budincă De Vară De Mure, și Cizmar De Mure De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți 1/2 cană de mure în fiecare dintre cele douăsprezece feluri de mâncare gratinate de 4 uncii. Aranjați vasele gratinate pe 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Într-un castron, bateți laptele cu smântâna, ouăle, zahărul brun, făina, vanilia, sucul de lămâie și coaja de portocală până se omogenizează. Puneți 1/4 cană de cremă în fiecare fel de mâncare; coaceți timp de aproximativ 15 minute, până când centrele sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CremăCremă
VanilieVanilie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
PolonicPolonic
BatetiBateti
BolBol
4
Transferați cremele pe suporturi de sârmă și lăsați să stea timp de 30 de minute.
5
Servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista