Cremă De Creveți Chipotle

Cremă De Creveți Chipotle
Creamy Chipotle Shrimp Bisque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 227 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de vin, smântână, chipotle chile în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Cremă De Creveți Cremă, Cremă De Creveți Cremă, și Creamy Chipotle creveți și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa; gatiti 1 minut sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați untul, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Adăugați făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă treptat roșiile și următoarele 6 ingrediente. Gatiti 9 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Se toarnă amestecul de roșii într-un blender; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul de roșii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă creveții. Gatiti 3 minute sau pana cand crevetii sunt gata. Împărțiți supa uniform în boluri și acoperiți fiecare porție cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În24 m.
Porții5
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista