Cremă de ceapă și salvie
Ceapa cremă și salvie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 92 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare, salvie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Porumb cremă cu salvie prăjită, Ceapă Cremă, și Ceapă cremă II.
Instrucțiuni
Curățați ceapa și tăiați ușor în partea de sus și de jos. Fierbeți ceapa ușor în apă sărată până se înmoaie (aproximativ 30 de minute).
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unt un vas de copt superficial.
Sotati ciupercile feliate in unt sau margarina. Se amestecă făina. Se amestecă jumătate și jumătate sau lapte, sare, salvie, 1/2 din coaja de lămâie și tot sucul de lămâie. Gatiti, amestecand la foc mediu pana se ingroasa sosul.
Așezați ceapa gătită în vasul de copt pregătit și turnați sosul de ciuperci peste ele.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 20 de minute.
Presărați blatul cu pătrunjelul tocat, coaja de lămâie rămasă și boia de ardei după gust.