Ceapa și ciupercile Cipollini cremate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 266 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de galbenele, ceapă cipollini, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ceapă Cipollini prăjită cu ierburi cu ciuperci Porcini, Monkfish fiert cu ciuperci sălbatice și ceapă Cipollini, și Fasole verde saut cu ciuperci și ceapă Cipollini caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, gătiți ceapa la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți și coajați.
3
Într-o tigaie mare, topiți untul în 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
În fiecare dintre cele 2 skillets mari, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
7
Adăugați galbenele la 1 tigaie și shiitakes la cealaltă, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până când ciupercile își eliberează lichidul, aproximativ 4 minute. Continuați să gătiți până când galbenele sunt fragede și shiitakes-urile se rumenesc, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ciuperci Chanterelle
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci Shiitake
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
În 1 dintre skillets, gătiți ciupercile de stridii în restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De Stridii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
10
Adăugați bulionul și smântâna și dați la fiert. Se amestecă ceapa, galbenele și shiitakes și se fierbe la foc moderat, amestecând ușor, până se încălzește, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ciuperci Chanterelle
Ciuperci Shiitake
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire