Cremă De Șampanie Vegană

Cremă De Șampanie Vegană
Crema de șampanie vegană ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 891 calorii. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Dacă aveți la îndemână ciocolată vegană, cremă de nucă de cocos, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Trufe vegane cu șampanie, și Cremă De Fructe De Tofu Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți bine recipientul de tofu și puneți-l într-un robot de bucătărie sau blender. Puree, răzuind periodic părțile laterale ale bolului, până când este neted și fără bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați ciocolata albă (tocată mărunt dacă folosiți bare) într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde împreună cu margarina și 1/3 cană de șampanie. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 1-2 minute, verificând la intervale de 30 de minute și amestecând bine până se topește. Chipsurile Comerciale de ciocolată albă sunt notoriu dificil de topit fără probleme, așa că ar putea avea nevoie de un pic bun de convingere; după două minute, lăsați amestecul să se odihnească timp de 5 minute, amestecați energic și începeți din nou ciclul. Nu intrați în panică atunci când devine o culoare translucidă, galben-ish, deoarece acest lucru este normal și se va solidifica într-o nuanță mai aproape albă.Odată complet topit și neted, adăugați șampania rămasă, semințele de fasole de vanilie și sarea. Rezervați păstaia de vanilie uzată în alt scop, cum ar fi prepararea extractului de vanilie sau a zahărului vanilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De ApăAproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Se amestecă bine, dar ușor pentru a combina, pentru a preveni spumarea șampaniei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
4
Transferați amestecul de ciocolată albă în robotul de bucătărie sau în blender cu tofu. Amestecați pentru a combina și odată complet încorporat.Împărțiți amestecul între patru flauturi de șampanie și răciți cel puțin două ore înainte de servire. Se acoperă cu crema de nucă de cocos bătută și perlele de ciocolată din cereale de orez cu cacao, dacă se dorește. Noroc!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista