Cremă Caramel Fără Lapte De Cocos

Cremă Caramel Fără Lapte De Cocos
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian? Crema de caramel fără lapte de cocos ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 101 calorii. Dacă aveți zahăr, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă este plăcută de 218 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Parfait Vegan de zmeură-ghimbir cu nucă de cocos fără lapte Cr frișcă, Lactate-Gratuit Crema De Zahar Ars, și Sos De Caramel Fără Lapte Fără Porumb Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați zahărul într-o cratiță mică și stropiți apa peste el. Rotiți tigaia pentru a ajuta zahărul să se dizolve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți tigaia la foc mare și aduceți la fierbere. Nu amestecați! Privește cu atenție. Gatiti la mare timp de aproximativ 3 pana la 5 minute sau pana cand amestecul de zahar devine maro auriu inchis. Nu lăsați să ardă sau să fumeze. Ocazional rotiți tigaia pentru a distribui siropul, deoarece o parte poate arde din cauza echilibrului arzătorului sau aragazului.Turnați imediat siropul în fundul unui vas rezistent la cuptor cu caserolă de 4 până la 6 căni. Se lasă să se răcească. Se va întări. Acesta va fi decorul pentru partea de sus.Preîncălziți cuptorul la 325 aprox.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Bateți toate ingredientele de umplere împreună. Turnați ușor peste siropul întărit din caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute. Centrul va tremura. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.Odată răcit, dați la frigider crema caramel fără lactate timp de 5 ore sau peste noapte. Se poate face cu 2-3 zile în avans.Bucurați-vă cu dragoste!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Verdad Santa Ynez Valley Tempranillo. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Verdad Santa Ynez Valea Tempranillo
Verdad Santa Ynez Valea Tempranillo
Vinul este corpolent mediu și are un profil foarte aromat, cu vișine și petale de trandafir și condimente. Pe palat sunt cireșe tarte, tutun, condimente tari și cacao. Îmi plac aromele unice concentrate pe care le are acest vin și mi-a plăcut Tempranillo în butoi de la început. Amestec: 75% Tempranillo, 17% Syrah, 8% Graciano
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista