Cracklings Crocante De Porc
Cracklings de porc crocante este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție conține 77 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Chicharon (cracklings de porc) și mazemen de ouă, Monggo con chicharon (tocană de fasole mung cu cracklings de porc), și Bihon (bețișoare de orez) cu chicharon (cracklings de porc) și kailan (broccoli chinezesc).
Instrucțiuni
Aruncați feliile de coajă de porc în puțină apă clocotită sărată și fierbeți timp de un minut.
Îndepărtați, strecurați, clătiți în apă rece și lăsați să picure.
Se amestecă felii cu o cantitate generoasă de sare și se întinde uniform pe tava. Prăjiți într-un cuptor de 400 F până când este crocant, 25 până la 35 de minute (întoarceți crăpăturile ocazional pentru a găti uniform).
Se scurge și se răcește pe prosoape de hârtie și se servește.