Crabi galbeni cu coajă moale acoperită cu porumb cu sos de muștar roșu-Chile servit pe Năsturel

Galben crabi Softshell acoperite cu porumb cu sos de muștar roșu-Chile servit pe Nasturel este un pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 868 calorii, 54g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Pentru $ 5.61 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, smântână grea, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până făină de porumb galben ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Din Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Crabi Softshell La Grătar Cu Salată Jicama, Sos De Chile Roșu Sud-Vest, și Somn acoperit cu Pecan cu o Succotă de fasole de unt, porumb galben, orez negru și spanac proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la moale.
Adăugați pulberi pasilla și ancho chile și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați vin și gătiți până aproape uscat.
Adăugați crema și aduceți la foc mic.
Adăugați muștarul și gătiți timp de 5 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Așezați făina, făina de porumb și ouăle în boluri separate și condimentați fiecare cu sare și piper după gust. Dragați fiecare crab în făină, scuturați orice exces și înmuiați în ouă bătute, acoperind complet. Dragă în făină de porumb.
Încălziți 2 linguri de ulei și 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu, până când începe să fumeze.
Sotati 4 crabi la un moment dat pana cand sunt crocanti, 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateți pe un platou căptușit cu prosoape de hârtie. Ștergeți tigaia de fiecare dată cu o cârpă curată sau un prosop de hârtie.
Așezați năsturelul într-un bol și aruncați cu oțet și ulei și condimentați cu sare și piper după gust. Aranjați nasturelul îmbrăcat pe un platou mare, așezați crabi deasupra.
Se servește cu sos roșu de Chile-muștar.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.