Crab Quiche I
Crab Quiche I este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 312 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână carne de crab, brânză elvețiană, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crab Quiche II, Quiche De Crab, și Quiche De Crab.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, maioneza, făina și laptele până se amestecă bine. Se amestecă crabul, brânza și ceapa.
Răspândiți în coajă de plăcintă.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.