Crab picant și Vermicelli

Crab picant și Vermicelli
Crabul picant și Vermicelli necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 823 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,04 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sherry, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Vermicelli și carne de Crab se amestecă, Vermicelli și carne de Crab se amestecă, și Vermicelli picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o oală mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați paste și apă sărată. Gatiti la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
În timp ce apa fierbe, încălziți o tigaie adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ulei de măsline extravirgin și unt. Pentru a încălzi uleiul și untul adăugați fulgi de ardei roșu zdrobiți, usturoi și șalotă, sotati 3 minute, adăugați ciuperci shiitake și gătiți până se înmoaie, încă 3 până la 4 minute. Deglazați tigaia cu vin sherry sau Marsala, împrăștiați - vă în carne de crab-senzație de bucăți de coajă pe măsură ce mergeți. Încălziți ingredientele, aproximativ un minut, amestecați roșiile și încălziți, 2 până la 3 minute. Se amestecă jumătate și jumătate sau smântână și se reduce căldura la cea mai mică setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
CrabmeatCrabmeat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgeți pastele când sunt gătite la al dente și aruncați cu sos și crab. Se acoperă cu brânză, dacă se folosește, și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Broadside Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Broadside Chardonnay
Broadside Chardonnay
Lumina strălucitoare de aur. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdia afumată și nuanțele de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumului revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă revigorantă de piele de pară amară.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista