Cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză

Coada de bou fiartă cu anason stelat și verdeață chineză este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 112g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 942 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de disponibil pe piețele asiatice, ceapă, ghimbir rotund și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cozi De Bou Fierte Cu Verdeață Chineză, [Fără Gluten ] bol chinezesc de pui, legume și orez cu pui fiert cu soia și anason stelat, și Anason Stelat Chinezesc-Saramură Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați cozile de bou într-un singur strat într-o oală mare și grea.
Adăugați următoarele 8 ingrediente, apoi suficientă apă pentru a acoperi cozile de bou cu 1/2 inch; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți parțial și fierbeți până când este foarte fraged, adăugând mai multă apă cu 1/2 cană, după cum este necesar, pentru a menține cozile de bou acoperite, aproximativ 3 ore. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Scoateți lingura și aruncați grăsimea din sos. Reîncălziți cozile de bou la foc mic.
Transferați cozile de bou pe placa mare. Fierbeți sosul doar până când este suficient de redus pentru a acoperi lingura subțire (nu reduceți prea mult sau sosul poate deveni sărat). Aruncați feliile de ghimbir și anasonul stelat.
Între timp, gătiți yu choy într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este fragedă, aproximativ 4 minute.
Împărțiți yu choy între boluri puțin adânci. Se acoperă cu cozi de bou și sos și se presară cu ceapă verde.