Covrigi dulci și sărați
Covrigii dulci și sărați ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 98 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână tije de covrig, cacao, nuci de floarea soarelui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine Scurtă Sărată Înmuiată Cu Ciocolată, Covrigi moi de muștar din gustări sărate, și Covrigi Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată.
Zdrobiți grosolan cerealele.
Se amestecă cerealele și nuca de cocos pe o altă foaie de hârtie cerată.
Așezați stratul de bomboane într-o cană de măsurare cu microunde de 1 cană. Cuptorul cu microunde neacoperit la 30 până la 60 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până se topește.
Înmuiați fiecare covrig pe jumătate în coaja de migdale; lăsați excesul să se scurgă.
Se rulează în amestec de cereale zdrobit.
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 30 de minute.