Covrigei moi de casă
Covrigei moi de casă este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 32 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 122 de calorii . Pentru 9 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de apă, unt, apă caldă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 16% . Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Covrigi moi de casă , Covrigi moi de casă și Covrigei moi de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zahăr, sare, unt și ou. Se amestecă 3 căni de făină; se amestecă până la omogenizare.
Adăugați suficientă făină pentru a face un aluat tare. Acoperiți strâns vasul cu folie; da la frigider 2-24 ore.
Tăiați aluatul cu pumnul și împărțiți-l în jumătate. Pe o suprafață ușor înfăinată, tăiați fiecare jumătate în 16 bucăți egale.
Rulați fiecare bucată într-o bucată de 20 de inchi. frânghie. Modelați în forma tradițională de covrig și puneți-l pe o tavă de copt unsă.
Într-un castron mic, combinați gălbenușul de ou și apa; ungeți covrigii.
Stropiți cu sare dacă doriți. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Coaceți la 400° timp de 15 minute sau până când se rumenesc.