Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu semințe de fenicul și vin alb
Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu semințe de fenicul și vin alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 4.09 pe portie. Această rețetă de la Serious Eats are 99 de fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de fenicul, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Schiacciata lui Mario Batali cu struguri Concord și semințe de fenicul, Placinta de sah a lui Mario Batali, și Pâinea italiană a lui Mario Batali pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F. Între timp, uscați Cotletele de porc cu prosoape de hârtie, apoi condimentați ambele părți cu sare și piper.
Se toarnă făina pe o farfurie superficială sau o tigaie. Dragați Cotletele de porc pe ambele părți și scuturați orice exces.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până abia fumează.
Adăugați cotletele și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ un minut. Flip, și maro pe a doua parte, încă un minut.
Se ia de pe foc și se presară 1/2 linguriță de semințe de fenicul măcinat deasupra cotletelor. Întoarceți cotletele cu o pereche de clești și presărați semințele de fenicul rămase deasupra.
Adăugați vinul și usturoiul, apoi transferați tigaia în cuptor. Gatiti pana cand Cotletele de porc Inregistreaza 140 F pe un termometru de citire instant introdus in partea cea mai groasa, 10-15 minute.
Când ați terminat, transferați cotletele pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Așezați tigaia pe mediu și gătiți până când lichidul s-a redus la jumătate.
Adăugați jumătate din frunzele de fenicul și gătiți până se ofilesc, aproximativ un minut. Opriți focul și aruncați usturoiul. Împărțiți Cotletele de porc între patru farfurii și lingurați o parte din sosul de vin deasupra fiecăruia.
Garnisiți cu unele dintre frunzele de fenicul rămase.
Se servește cu bulbi de fenicul prăjiți, broccoli sau cartofi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.