Ai nevoie de un fel principal fără gluten? Cotlete rapide de porc cu afine ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 395 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 2,67 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, merișoare, orez și amidon de porumb. Cu un scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Cotletele rapide de porc cu ciuperci, Cotletele rapide de porc înăbușite cu salsa și Cotletele rapide de porc în tigaie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc în unt timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați 1/2 cană bulion și rozmarin. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când un termometru pentru carne atinge 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
3
Scoateți cotletele într-un vas de servire și păstrați-le la cald.
4
În aceeași tigaie, adăugați ceapa, merisoarele și ardeiul. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și bulionul rămas până la omogenizare; se adaugă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se serveste cu carne de porc si orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.