Cotlete De Porc Umplute Cu Pâine De Porumb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc umplute cu pâine de porumb. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 72g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 679 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 24 de fani. Un amestec de frunze de salvie, bulion de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma umplutura, puteți urma acest fel principal cu Pâine de porumb fără Gluten pentru umplutură sau desert ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Cotlete De Porc Umplute Cu Pâine De Porumb, Cotlet de porc afumat cu umplutură de pâine de porumb Tex-Mex, și Cotlete de porc cu aragaz lent cu umplutură de merișor-pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. în tigaie antiaderentă de 12 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile in unt 2-3 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați umplutura și bulionul; se amestecă până când lichidul este absorbit. Se amestecă brânza și 2 lingurițe de salvie.
Faceți un buzunar în fiecare cotlet de porc tăind în partea de cotlet spre os. Lingura umplutura amestec în fiecare buzunar; deschidere sigură cu scobitori.
Presărați carnea de porc cu sare, piper și restul de 1 linguriță de salvie.
În aceeași tigaie, topiți restul de 2 linguri de unt la foc mediu-mare.
Adăugați 3 cotlet de porc; gatiti 4 minute, intorcand o data, pana se rumeneste. Pulverizați suportul pentru tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Așezați carnea de porc pe raft în tigaie. Repetați cu Cotletele de porc rămase.
Ungeți cotletele cu ulei.
Coaceți 20 de minute sau până când termometrul de carne introdus în centrul porțiunii de carne citește 145 F.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.