Cotlete De Porc Umplute
Cotletul de porc umplut este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 479 calorii. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, usturoiul, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cotlete De Porc Umplute, Cotlete De Porc Umplute, și Cotlete De Porc Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti, amestecand ocazional, 1 minut.
Adăugați spanac, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și condimentul Italian; gătiți, amestecând, doar până când spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute.
Scoateți amestecul de spanac într-un castron de dimensiuni medii; lăsați să se răcească complet. Când se răcește, se adaugă capocollo, brânza provolone și oul; amestecați ușor pentru a combina complet.
Așezați Cotletele de porc pe o suprafață de lucru plană; tăiați o fantă orizontal până la os, astfel încât cotletul să poată fi deschis ca o carte. Umpleți fiecare cotlet cu 1/4 din umplutură. (Dacă înghețați, înfășurați fiecare cotlet strâns în folie congelatoare, fără scobitori; înghețați până la 1 lună.) Asigurați cotletele cu scobitori.
Pentru a găti și servi: dacă cotletele sunt înghețate, dezghețați la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare.
Adăugați cotlete; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Așezați cotletele într-un singur strat într-un vas de copt suficient de mare pentru a le ține.
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Coaceți cotletele la cuptor timp de 15 minute sau până când temperatura internă înregistrează 155 de grade pe un termometru citit instantaneu atunci când este introdus în carnea de porc.
Scoateți cotletele pe un platou; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute la loc cald înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.