Cotlete de porc la grătar Mesquite cu ceapă dulce
Cotletele de porc la grătar Mesquite cu ceapă dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 375 calorii, 36g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $1.47 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Betty Crocker are 2 fani. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, amestec de marinată mesquite, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc Smokey Mesquite cu salată de cuscus, Cotlet De Porc Cu Ceapă Dulce Și Cireșe, și Gust de piersică și ceapă roșie cu cotlet de porc la grătar.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de plastic pentru depozitarea alimentelor resigilabile, amestecați amestecul de marinată, apa și uleiul.
Adăugați Cotletele de porc și ceapa; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați 30 de minute pentru a marina.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Când grătarul este încălzit, scoateți carnea de porc și ceapa din marinată; rezervați marinada.
Așezați carnea de porc și ceapa pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii; acoperiți grătarul. Gatiti 10-15 minute, intorcand o data si periand frecvent cu marinata, pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru. Aruncați orice marinată rămasă.