Această rețetă servește 27. Dacă 55 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cotletul de porc la grătar în stil Yucatan ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pastă de annatto, cotlet de porc, ridichi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 27 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cotlet De Porc În Stil Yucat În Stil Yucat, Yucat Carne De Porc În Stil Yucat, și Carne de porc fiartă în stil Yucatan.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 3/4 cană suc de portocale și pastă de annatto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto Paste
Precum Invidia îngerilor
2
Se toarnă peste cotlete într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale cotletelor. Dați la frigider 1 oră pentru a marina.
3
Între timp, amestecați mayo, ardei iute și sucul de portocale rămas într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați varză, ceapă și ridichi; se amestecă ușor. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
(rezervati 1 Lingura)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți cotletele din marinată; aruncați marinada. Cotlete la grătar 5 până la 6 min. pe fiecare parte sau până la terminare (160F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Se servește acoperit cu avocado, cu slaw pe lateral.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.