Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Cotlete de porc glazurate cu balsamic. Pentru 2,44 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 356 de calorii, 39 g de proteine și 15 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cotlete de porc cu glazură cu balsamic, Cotlete de porc cu glazură cu balsamic și Cotlete de porc cu glazură cu balsamic.
Instrucțiuni
1
Se presară cotlete de porc cu 1/2 linguriță de sare și piper. Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele în 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Amestec De Umplutură Pentru Pâine De Porumb
Cotlet De Porc
1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană (6 Uncii) Edamame Congelat, Dezghețat
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
În aceeași tigaie, căliți ceapa în 1 lingură de unt până se înmoaie. Se amestecă oțetul, zahărul brun, rozmarinul și restul de sare. Se aduce la fierbere; gatiti pana scade lichidul la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crocant De Orez Cu Aromă De Ciocolată
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar
1/2 Cană Boabe De Porumb Proaspete, Dintr-o Spică Mică
Borcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană (6 Uncii) Edamame Congelat, Dezghețat
4
Întoarceți cotletele în tigaie; gătiți, descoperit, la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 145°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană (6 Uncii) Edamame Congelat, Dezghețat
5
Scoateți cotletele pe o farfurie de servire și lăsați să stea 5 minute înainte de servire. Se amestecă untul rămas în tigaie până se topește.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.