Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Cotletele de porc glazurate Bourbon și ouăle prăjite. O porție conține 454 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 245 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ouă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Glazurat Bourbon, Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar Și Bourbon, și Cotlete De Porc Glazurate Bourbon # SundaySupper.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic combinați zahărul brun, boia afumată, 1 linguriță sare și 1 linguriță piper. Frecați amestecul de zahăr brun peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Umăr
Cotlet De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu, până când spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cotlet de porc și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute. Întoarceți carnea de porc și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Adăugați bourbon în tigaie. Continuați să gătiți până când lichidul s-a redus la o glazură întunecată, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți Cotletele de porc și orice glazură rămasă din tigaie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați Cotletele de porc pe o farfurie mare pentru a vă odihni, turnând orice glazură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Dressing Japonez De Susan Preparat
7
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare, adăugați ulei și încălziți până la sclipire. Prăjiți ouăle până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți fiecare cotlet de porc cu un ou, presărați cu scallions și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ