Cotlete de porc cu umplutură

Cotlete de porc cu umplutură
Coastele de porc cu umplutură ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Această rețetă conține 6 porții, cu 645 de calorii , 47 g de proteine și 22 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,41 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Mergeți la magazin și cumpărați ou, căței de usturoi, supă cremă de ciuperci condensată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este perfectă pentru Ziua Recunoștinței . Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Per total, această rețetă obține un scor solid de 74% . Rețete similare sunt Coaste de porc simple cu umplutură , Coaste de porc cu merișoare uscate, ciuperci și castane și Mușchiuleț de porc copt cu lămâie și piper și umplutură de pâine de porumb .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Așezați într-o tavă de copt neunsă de 33 cm x 23 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Combinați cuburile de pâine, supa, țelina, ceapa, usturoiul, oul, condimentele pentru pui și piperul; întindeți peste cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Coaceți fără capac la 175°C timp de 45-55 de minute. Dacă doriți, presărați cu brânză și introduceți din nou în cuptor pentru 5 minute sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista