Cotlete de porc Asiatice la grătar și Baby Bok Choy

Cotlete de porc Asiatice la grătar și Baby Bok Choy este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 465 calorii, 51G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de pene de tei, sos de usturoi de fasole, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc glazurate la grătar în stil coreean, cu ceapă roșie și Baby Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Asiatice carne de vită cu fata Bok Choy.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți împreună sosul de fasole neagră, usturoiul, sosul de soia, uleiul de susan, sucul de lămâie și ghimbirul într-un vas superficial. Puneți 2 linguri de marinată deoparte.
Adăugați carnea de porc la marinada rămasă; lăsați să stea 20 de minute.
Scoateți carnea de porc din marinată; periați partea tăiată a bok choy cu 2 linguri de marinată rezervate. Grill carne de porc până când tocmai fierte prin intermediul și termometru introdus în cea mai groasă parte registre 145 F, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Grătar bok choy până se înmoaie și ușor carbonizat, aproximativ 5 minute în total.
Împărțiți carnea de porc și bok choy între 4 farfurii.
Se presară coriandru, se ornează cu pene de tei și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.