Cotlete de porc și orez cu mere-balsamic

Cotlete de porc și orez cu mere-balsamic
Cotlete de porc și orez cu mere-balsamic durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 610 calorii , 48 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 3,02 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 4. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită oțet balsamic, ceapă, piper și ciuperci. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 85% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc cu măr - un gust de toamnă în 30 de minute , Cotlete de miel marinate cu balsamic și Cotlete de porc cu curry și conopidă cu orez basmati .

Instrucțiuni

1
Se presară cotlete de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Rumeniți cotlete de porc pe ambele părți; scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Fire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric MăcinatFire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric Măcinat
Halbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt FiartăHalbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt Fiartă
Micro Mentă, Pentru OrnatMicro Mentă, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie, Coaja Taiata BucateleLamaie, Coaja Taiata Bucatele
2
În aceeași tigaie, adăugați merele, ciupercile și ceapa; gătiți și amestecați 4-5 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă orezul, bulionul, oțetul, cimbru și restul de sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; gătiți, acoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Medii Cu Coaja Alba, Curatati De Coaja Si Taiati In BucateleCartofi Medii Cu Coaja Alba, Curatati De Coaja Si Taiati In Bucatele
Supa Cremoasa De RosiiSupa Cremoasa De Rosii
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
1 Cană De Roșii Uscate La Soare (din Borcan, Sau Dacă Sunt Deshidratate înmuiate în Apă Caldă)1 Cană De Roșii Uscate La Soare (din Borcan, Sau Dacă Sunt Deshidratate înmuiate în Apă Caldă)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie, Coaja Taiata BucateleLamaie, Coaja Taiata Bucatele
3
Pune deasupra cotletelor de porc; gătiți, acoperit, 4-6 minute sau până când un termometru introdus în carnea de porc arată 145°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista