Cotlete de porc și orez cu mere-balsamic

Cotlete de porc și orez cu mere-balsamic
Cotlete de porc și orez cu mere-balsamic durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 610 calorii , 48 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 3,02 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 4. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită oțet balsamic, ceapă, piper și ciuperci. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 85% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc cu măr - un gust de toamnă în 30 de minute , Cotlete de miel marinate cu balsamic și Cotlete de porc cu curry și conopidă cu orez basmati .

Instrucțiuni

1
Se presară cotlete de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Rumeniți cotlete de porc pe ambele părți; scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Fire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric MăcinatFire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric Măcinat
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
2
În aceeași tigaie, adăugați merele, ciupercile și ceapa; gătiți și amestecați 4-5 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă orezul, bulionul, oțetul, cimbru și restul de sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; gătiți, acoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Mare, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie1 Boabe De Vanilie Mare, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Supa Cremoasa De RosiiSupa Cremoasa De Rosii
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
Sos Condensat De PuiSos Condensat De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
3
Pune deasupra cotletelor de porc; gătiți, acoperit, 4-6 minute sau până când un termometru introdus în carnea de porc arată 145°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista