O porție conține 51 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc tăiate în centru, bulionul de vită cu mai puțin sodiu, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 cană bulion, lapte, făină, muștar, sare și piper într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Piper
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Presărați o parte a fiecărui cotlet de porc cu boia și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Cimbru
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați jumătate din carnea de porc în tigaie; saut 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este gata și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți carnea de porc din tigaie. Repetați procedura cu carnea de porc rămasă. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adauga ceapa tocata; saut 4 minute sau până ușor de aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați restul de 3/4 cană de bulion; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
8
Adăugați amestecul de lapte, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Adăugați carne de porc, întorcându-se la strat; gatiti 1 minut.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.