Cotletele de miel la grătar cu sos Tahini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 545 calorii, 64G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, frunze de coriandru, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cotlete de miel cu sos Tahini, Cotlete de miel la grătar cu sos de vin roșu, și Cotlete de miel la grătar cu sos de vin.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați 1/2 cană de frunze de coriandru cu usturoiul și menta și pulsați până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați 1/3 cană de suc de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline, boia de ardei, piper negru, chimen, turmeric, semințe de fenicul, cayenne, scorțișoară și 1 linguriță de sare kosher. Procesați până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pesmet, Câteva Pumni
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Puneți cotletele într-un vas de copt, turnați marinada peste ele și întoarceți-le la acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Grătiți cotletele la foc mediu-mare timp de 8 minute, rotind o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unui cotlet înregistrează 125 până la 130 pentru mediu rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
5
Transferați cotletele într-un platou și lăsați să se odihnească 5 minute.
6
Între timp, într-un castron mic, bateți tahini și apă cu restul de 2 linguri de suc de lămâie și 1 1/2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tahini
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Încingeți cotletele cu coriandru tocat și serviți cu sosul tahini.