Cotlete de miel la grătar cu Charmoula

Cotlete de miel la grătar cu Charmoula
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de miel la grătar cu Charmoulan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți coriandru măcinat, fulgi de piper, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cotlete De Miel Charmoula La Grătar, Cotlete De Miel Charmoula La Grătar, și Cotlete De Miel Charmoula La Grătar Cu Sos De Iaurt De Chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți grătarul preîncălzit la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Într-un castron mic, combinați sarea, coriandrul, chimenul, boia afumată, usturoiul șilămâie zest.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați jumătate din amestecul de condimente peste cotlet și dați deoparte în timp ce pregătiți charmoula.
1
Adăugați amestecul de condimente rămasîntr-un castron cu șalotă, mentă,pătrunjel, usturoi, ulei de măsline, coajă de lămâie, suc de lămâieșifulgi de ardei roșu. Condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Ungeți cotletele cu ulei de măsline și puneți-le pe grătar. Grătați până când mielul este mediu-rar, 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Transferați cotletele într-un platou de servire și serviți cu charmoula.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista