Cotlete de miel cu rozmarin și struguri

Cotlete de miel cu rozmarin și struguri
Cotletele de miel cu rozmarin și struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 828 calorii, 38g de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,47 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de vin, miere, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Miel Rozmarin, Cotlet De Miel Rozmarin, și Cotlet De Miel Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare din oțel inoxidabil sau antiaderentă, încălziți uleiul la foc moderat. Condimentați Cotletele de miel cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Puneți cotletele în tigaie și presărați 1 1/2 linguri de rozmarin în spațiile dintre cotlete. Gatiti cotletele timp de 5 minute. Întoarceți și presărați usturoiul între cotlete. Gatiti cotletele pana se fac dupa gust, cu 3 pana la 5 minute mai mult pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți cotletele și usturoiul și păstrați-le într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați strugurii și restul de 1 1/2 linguri de rozmarin în tigaie. Reduceți căldura și gătiți, amestecând frecvent, până când strugurii se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați vinul în tigaie și fierbeți 2 minute. Se amestecă usturoiul și orice sucuri din miel, mierea, 1/8 linguriță sare și un vârf de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Serviți mielul acoperit cu struguri și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Variație: în locul cotletelor, puteți folosi cotlete de umăr de miel, cu grosimea de aproximativ un centimetru (aproximativ două kilograme în total). Gatiti-le putin mai putin decat cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De MielUmăr De Miel
9
Recomandare de vin: Cabernet Sauvignon este clasic cu miel, dar un cabernet European va avea un gust Auster împotriva sosului ușor dulce de aici. În schimb, încercați un cabernet de Stat din California sau Washington, care va fi suficient de fructat pentru a se amesteca cu dulceața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista