Cotlete cu orez prăjit

Cotlete cu orez prăjit
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare chinezească. Încercați să faceți Cotlete cu orez prăjit acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 495g de proteine, 99G de grăsime, și un total de 3150 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $25.12 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de unt, orez prăjit și amestec de vermicelli, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un curs principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet de porc cu orez prăjit cu ananas, Cotlet de porc cu orez prăjit cu ananas, și orez prăjit cu legume | cum se face orez prăjit cu legume / orez s.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, Cotletele de porc maro în ulei pe ambele părți; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, se amestecă orezul în unt timp de 2 minute. Se amestecă apa, ciupercile și conținutul pachetului de condimente de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați Cotletele de porc peste amestecul de orez; stropiți cu sos de soia. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Descoperiți; fierbeți 2-5 minute mai mult sau până când orezul este fraged și sucurile de carne curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista