Cotlet de vițel milanez cu salvie
Cotlete de vițel Milanese cu salvie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.92 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 462 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, cotlete groase de coaste de vițel, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Vițel De Salvie, Cotlete de vițel cu crustă de muștar-salvie, și Cotlete de vițel cu mămăligă de salvie și cremă de squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul pentru a se amesteca cu sarea și piperul.
Combinați firimiturile de pâine și salvia proaspătă sau uscată. Înmuiați Cotletele de vițel (inclusiv osul coastei dacă cotletul are unul) în oul bătut și apoi în firimiturile de pâine. Scuturați excesul de pesmet.
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul la foc moderat.
Puneți Cotletele de vițel acoperite în tigaie și gătiți până devin aurii, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți până la aur și tocmai ați terminat, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Se servește cu pene de lămâie.
Variații: aceste cotlete sunt, de asemenea, excelente și, de fapt, mai tradiționale, fără salvie.: Puteți arunca tradiția la vânturi și sot cotletele fără pounding. Vor avea nevoie de încă un minut de gătit pe fiecare parte. : O altă posibilitate este de a face acest lucru cu cotlet de porc, fie pounded sau nu.
Test-sfat pentru bucătărie: pentru a asigura o acoperire clară, mențineți căldura constantă la un nivel moderat scăzut. Nu fi tentat să-l dai jos sau firimiturile nu se vor rumeni până la un aur crocant.
Recomandare de vin: încercați un Sankt Magdalener riesling sau, dacă nu găsiți unul, un german kabinett halbtrocken riesling. Vei fi fericit surprins de cât de bună va fi combinația dintre vin și cotletul de vițel.