Cotletele de porc umplute cu glazură de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,66 USD pe porție. O porție conține 1124 calorii, 49G de proteine, și 91g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet De Porc Umplut Cu Mere, Cotlet De Porc Glazurat Cu Mere, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Struguri De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 177°.cu cuțit ascuțit, face buzunar în fiecare cotlet de porc prin tăierea în partea de cotlet spre os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Cuptor
2
În castron mediu, amestecați ingredientele de umplutură. Umpleți fiecare buzunar cu 1/4 din amestecul de umplutură; așezați cotletele într-o tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți descoperit 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, amestecați zahărul și amidonul de porumb; se amestecă sucul de mere. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand frecvent, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Amidon De Porumb
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Se toarnă glazura uniform peste cotlet; coaceți descoperit cu 30 până la 35 de minute mai mult sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.