Cotletele de porc înăbușite Lowcountry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 336 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână piper cayenne măcinat, ceapă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 358 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Cotlet De Porc Sufocat Lowcountry, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate.
Instrucțiuni
1
Tăiați excesul de grăsime din cotlet și condimentați bine cu sare, piper și cayenne. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Rotiți ușor cotletele în făină, scuturați excesul și strecurați-le în tigaie. Se rumenesc bine, aproximativ 3 minute pe fiecare parte și se scot pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ardeii grași și ceapa, în tigaie și sotati până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, cu aproximativ jumătate de minut mai mult. Împingeți legumele în partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați cotletele în tigaie și așezați legumele deasupra cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă bulionul și se presară cu sos Worcestershire. Acoperiți tigaia cu folie și lăsați să fiarbă timp de 45 de minute sau până când cotletele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
5
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.