Cotlet De Porc Sărat

Cotlet De Porc Sărat
Cotletul de porc sărat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă qt, riesling, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc Sărat, Cotlete De Porc Cu Saramură Guinness, și Cotlet De Porc Cu Saramură De Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert cu sare kosher, semințe de muștar, zahăr, condimente de murat și usturoi și fierbeți 15 minute. Se răcește complet saramura, apoi se adaugă cotletele și se răcește, acoperite, 1 până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Sare KosherSare Kosher
UsturoiUsturoi
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
ApăApă
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți cotletele din saramură și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți cotletele în loturi, fără aglomerare, întorcându-se o dată, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ulei 1 până la 2 linguri la un moment dat, după cum este necesar între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Transferați cotletele într-o tigaie de prăjire și prăjiți-le în mijlocul cuptorului până când un termometru citit instantaneu introdus orizontal 2 inci în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 155 F, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Transferați cotletele într-un platou și lăsați-le să stea, acoperite slab, cu 5 minute înainte de servire (nu curățați tigaia).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și adăugați orice sucuri de carne din platou împreună cu vin și bulion și deglazați fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 4 minute. Condimentați sucurile de tigaie cu sare și piper și serviți cu cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista