Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 183 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulion de pui, riesling, apă qt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Ierburi, Cotlete De Porc Cu Saramură Guinness, și Cotlet de porc sărat cu Gremolata.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert cu sare kosher, semințe de muștar, zahăr, condimente de murat și usturoi și fierbeți 15 minute. Se răcește complet saramura, apoi se adaugă cotletele și se răcește, acoperite, 1 până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Decapare
Semințe De Muștar
Sare Kosher
Usturoi
Saramură
Zahăr
Apă
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți cotletele din saramură și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți cotletele în loturi, fără aglomerare, întorcându-se o dată, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ulei 1 până la 2 linguri la un moment dat, după cum este necesar între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Transferați cotletele într-o tigaie de prăjire și prăjiți-le în mijlocul cuptorului până când un termometru citit instantaneu introdus orizontal 2 inci în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 155 F, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Termometru De Bucătărie
Cuptor
6
Transferați cotletele într-un platou și lăsați-le să stea, acoperite slab, cu 5 minute înainte de servire (nu curățați tigaia).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și adăugați orice sucuri de carne din platou împreună cu vin și bulion și deglazați fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 4 minute. Condimentați sucurile de tigaie cu sare și piper și serviți cu cotlete.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.