Cotlet de porc la grătar cu sos proaspăt de prune

Cotletele de porc la grătar cu sos proaspăt de prune sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 402 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu Chutney proaspăt de prune, Cotlet de porc la grătar cu Chutney de prune, și Prune la grătar și Prosciutto-cotlete de porc umplute.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Adăugați șalota, ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați ingredientele rămase, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când prunele se înmoaie complet și se destramă, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul într-un blender.
Scoateți capacul mic de pe capac (capacul de turnare) și acoperiți spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite evacuarea aburului și împiedică capacul să se desprindă), apoi amestecați până se omogenizează.
Încălziți un grătar în aer liber la mediu(aproximativ 350 de grade F până la 450 de grade F). Dacă Cotletele de porc au fost refrigerate, lăsați-le să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de grătar.
Așezați Cotletele de porc pe grătar, închideți-l și gătiți până când apar urme de grătar pe fund, aproximativ 9 minute. Întoarceți Cotletele de porc, închideți grătarul și gătiți până se rumenesc și un termometru cu citire instantanee introdus lângă os în cel mai gros cotlet de porc înregistrează 145 F, cu aproximativ 6 până la 10 minute mai mult.
Transferați Cotletele de porc într-un platou de servire curat, cortați liber cu folie și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 5 minute.
Se servește cu sosul de prune.