O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă servește 35 și costă 16 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de chimen măcinat, biscuiți ritz, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tigaie la cotlet de porc la cuptor, Cotlet De Porc La Cuptor, și Cotlet De Porc La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă biscuiții zdrobiți, făina și chimenul în vasul superficial. Bateți oul într-un castron mediu. Înmuiați cotletele în amestec de ouă; scuturați excesul. Dragați fiecare cotlet în amestec de cracker, apăsând pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați cotletele pe tigaia căptușită cu folie de 15x10x1 inci pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Stropiți uniform cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Coaceți 25 min. sau până când se termină (160F).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, combinați ingredientele rămase. Lingura peste cotletele fierte.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.