Cotlet de porc de roșii II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc de roșii II. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 372 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, sare și piper, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet Picant De Porc Cu Roșii, Cotlet De Carne De Porc Cu Roșii, și Cotlet de porc cu roșii de varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță aduceți apa la fierbere.
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Aranjați Cotletele de porc într-un vas de copt de 9x13 inch. Condimentează cu sare și piper după gust.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute.
Scoateți din cuptor și scurgeți excesul de grăsime din tigaie.
Completați fiecare cotlet de porc cu o felie de ceapă.
Așezați o movilă de orez pe fiecare cotlet, urmată de o roșie întreagă pe care ați tăiat-o ușor deschisă pentru a permite sucurilor de roșii să se epuizeze.
Se toarnă roșiile și sucurile rămase peste tot împreună cu orice ceapă rămasă.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de încă 25 de minute.