Cotlet de porc cu cartofi franțuzești cremoși

Cotlet de porc cu cartofi franțuzești cremoși
Cotletele de porc cu cartofi cremoși ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 542 calorii, 41G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Un amestec de unt, brânză cheddar, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Cartofi franțuzești și cotlete de porc, Cotlet de porc cu cartofi franțuzești, și Cotlet de porc cu cartofi franțuzești pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper; gătiți în tigaie până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Topiți restul de 3 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se amestecă muștarul și cimbrul în muștar; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Bateți făina în amestecul de unt pentru a face o pastă groasă. Se amestecă încet bulionul de pui și jumătate și jumătate în amestecul de pastă până se omogenizează. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se îngroașe într-un sos, aproximativ 5 minute; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Acoperiți fundul vasului de copt pregătit cu aproximativ jumătate din feliile de cartofi și ceapa tăiată cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Presărați aproximativ jumătate din brânza Cheddar peste amestecul de cartofi. Aranjați Cotletele de porc peste stratul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Strat cartofii rămași și ceapa deasupra cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Se toarnă sosul uniform peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Top fel de mâncare cu restul de brânză Cheddar, comuta cuptor la broil, și să continue coacere până când partea de sus este rumenit și Bulbuc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista