Cotlet de porc și mazăre de zahăr cu glazură de Julep de mentă
Această rețetă face 2 porții cu 217 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, mentă, mazăre de zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet De Porc Și Mazăre De Zahăr Cu Glazură De Julep De Mentă, Cina in seara asta: cotlet de porc cu menta Julep glazura, și Cotlet de porc cu sos de Cran-mere, cartofi de pătrunjel și mazăre de zahăr.
Instrucțiuni
1
Se amestecă bulionul, 3 linguri bourbon,zahăr și oțet într-un castron mic până când zahărulse dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Oțet
Bulion
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați carnea de porc cu sare, piper și ienibahar. Topiți untul în mediutigaie nonstick la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Unt
Piper
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați carne de porc. Saut până când doar fierte prin,aproximativ 4 minute pe fiecare parte (willbrown unt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Carne De Porc
4
Transferați carnea de porc pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
5
Adăugați amestecul de bourbon în tigaie șiaduceți la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați mazăre de zahăr șigătiți până când este crocant, aproximativ 2 minute.Folosind lingura cu fante, împrăștiați mazăracarne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zahăr
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați 3 linguri de bourbon la sosîn tigaie. Se fierbe la foc mare până când sosuleste redus la glazură subțire și se acoperă cu linguraușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se amestecă în mentă; lingură de porc și se servește.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.