Cotlet de porc și caserolă de cartofi
Tocatul de porc și caserola de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 422 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, cremă condensată de supă de ciuperci, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Caserola De Cartofi Cu Cotlet De Porc, Cotlet de porc și caserolă de cartofi, și Cotlet de porc elvețian și caserolă de cartofi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, se rumenesc Cotletele de porc cu puțin ulei la foc mediu-mare. Se poate folosi și o tigaie electrică.
Adăugați cartofi și supă condensată. Nu diluați supa. Acoperiți și gătiți timp de 45 de minute sau până când cartofii și cotletele sunt complet fierte.