Cotlet de miel si carpa cu Malloreddus

Cotlet de miel si carpa cu Malloreddus
Cotlete de miel și Rag cu Malloreddus ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $12.09 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1232 calorii, 80g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână crenguță de rozmarin, vin, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carpa De Miel 4, Lamb Ragu, și Ragu De Miel Peste Campanelle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați mielul măcinat, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând pentru a rupe carnea, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Miel MăcinatMiel Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați șalotele, cimbru și crenguțele de rozmarin, frunza de dafin și ceapa tocată și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când șalotele și ceapa se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Se adaugă vinul roșu și se fierbe la foc mare până se reduce cu trei sferturi, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
5
Adăugați bulionul de pui și sosul de roșii și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă busuiocul și se condimentează cu sare și piper. Aruncați crenguțele de cimbru și rozmarin și frunza de dafin și păstrați sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați Cotletele de miel cu sare și piper și bateți cimbrul tocat și rozmarinul pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Salote Mari8 Salote Mari
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați cotletele în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine afară și mediu-rar în interior, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți pastele malloreddus până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scurgeți-l și readuceți-l în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați cârpa de miel și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
11
Adăugați pecorino și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
12
Transferați pastele în farfurii și acoperiți cu Cotletele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
13
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista