Cotlet de miel frecat cu Curry și ghimbir cu sos de caise-Lime

Cotlet de miel frecat cu Curry și ghimbir cu sos de caise-Lime
Cotletele de miel frecate cu Curry și ghimbir cu sos de caise-Lime sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 51 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cotlet de umăr de miel, sos de caise-lime, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spice frecat cotlete de miel cu sos de Port de struguri-migdale și Harves, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Cotlete de miel cu sos de caise și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Combinați curry, ghimbir, ulei, sare și piper; frecați pasta uniform peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați mielul pe grătar și gătiți 4 minute. Întoarceți mielul; periați cu 1/4 cană sos de caise-Lime. Gatiti timp de 4 minute. Întoarceți mielul și periați cu 1/4 cană de sos. Gatiti 2 minute, rotind o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Totalurile includ sos de caise-Lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista