Cornish Șofran Chifle

Cornish Șofran Chifle
Această rețetă servește 12 și costă 1,05 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 416 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șofran, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Găini de vânat Cornish cu șofran, măsline și Confit de lămâie, St. Lucia șofran chifle, și St Lucia șofran chifle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 135° (140C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați șofranul într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți timp de 1015 minute pentru a prăji șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se lasă să se răcească, apoi se sfărâmă până la o pulbere fină. Se amestecă în apa clocotită și se lasă să stea aproximativ 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Cernem făina și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați untul și frecați-l cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu firimiturile de pâine grosieră. Se amestecă zahărul și drojdia. Bateți împreună laptele, cana de apă, oul și șofranul dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
șofranșofran
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
OuăOuă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
7
Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de 810 minute, sau până când este neted și elastic. Frământați coacăzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
AluatAluat
9
Împărțiți aluatul în 12 bucăți. Formați fiecare piesă într-o bilă și aplatizați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Așezați bilele pe o foaie de copt unsă. Acoperiți ușor cu folie de plastic ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
11
Lăsați să stea într-un loc cald timp de 3040 de minute sau până când au dublat dimensiunea.
12
Preîncălziți cuptorul la 218° (220C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 1520 de minute sau până când chiflele sunt aurii deschise și sună goale atunci când sunt bătute pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
15
Serviți cald sau rece.
16
articol var
17
Type_27_data = {};
18
articol
19
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate7
Revista